Wat zeggen anderen over mij?

Een vragenronde bij ondernemers en bekenden van mij leverde mij de volgende mooie complimenten op:

Attent, betrouwbaar, doorzettingsvermogen, efficient, enthousiast, fijne gesprekspartner, gedrevene, geduldig, komt afspraken na, nauwkeurig, openheid, zorgvuldig en zorgzaam.

 

Samantha heb ik leveren kennen als een innemend persoon en zeer toewijd in haar carriere. Sales en marketing zijn als een tweede natuur voor haar. Als geen ander is zij in staat om op professionele wijze haar kennis en ervaring overdragen in een organisatie. Haar werk is absoluut niet alleen sales georienteerd, maar focust zich bovenal op het behalen van betere resultaten voor een bedrijf en dat is toch waar het uiteindelijk om gaat.

Peter van der Geer

Experienced International Sales Manager, Cloverleaf Consultancy

Promas VA heeft mij geholpen met zaken waar ik normaal te weinig aan toe kom, tijdens het druk runnen van mijn tegelzetbedrijf. Het op orde hebben van je zichtbaarheid, marketing, en verkoop zijn essentieel om nieuwe klanten aan te trekken. Ik ben erg te spreken over de fijne samenwerking en de resultaten die het heeft opgeleverd. Ik kan mij focussen op mijn werkzaamheden zonder mij zorgen te hoeven maken over mijn zichtbaarheid en aanwas van nieuwe klanten.

Michael Langelaan

Montferland Tegelwerk

Ik ben erg tevreden met de hulp van Samantha, zij beheert onze website en staat mij bij als sparringpartner. Ze neemt mij werk en zorg uit handen, wat mij rust en tijd oplevert. Die ik kan besteden aan zaken waar ik goed in ben. Ze denk graag mee, komt met ideeen, is behulpzaam en haar afspraken na. Ik gun iedereen een Samantha!

Nermin Ozturk

DGA, ICM Watersystems

Samantha is een zeer bekwaam in de sales. Samen met de klant weet zij de juiste stappen te zetten om meer marge te genereren. Zowel praktisch als theoretisch is zij goed onderlegd.

Peter Kroes

DGA, Van Vliet New Plants

Samantha is een fijne gesprekspartner, dat maakt het samenwerken nog leuker!

Ze staat open voor de belangen van haar cliënten, is een luisterend oor en komt zo nodig kom je met ideeën.  Samantha laat mij me op mijn gemak voelen, heeft veel doorzettingsvermogen. Het is fijn om met een ondernemer te kunnen samen werken die echt haar afspraken nakomt. 

Raziye özermis

Feestclown

“Ik ben flexibel in de wijze waarop ik zaken aanpak en kan me goed aanpassen.
Daarbij houd ik van zaken goed afronden, zekerheid en duidelijkheid creëren.
Belangrijk vind ik dat er harmonie is in de samenwerking en dat we daarbij eerlijk tegen elkaar kunnen zijn.
Ik hecht waarde aan het behalen van resultaten en ga doelgericht aan de slag met ondernemers die net als mij gedreven, ambitieus en eerlijk zijn.”