Over mij

Mijn naam is Samantha Öztürk-Langelaan, ik ben het gezicht achter Promas VA.

Ik ben een enthousiaste en ambitieuze online onderneemster. Tevens heb ik een lieve partner waarmee ik samen 2 prachtige kinderen heb en een lieve bonusdochter.

Voordat ik mijn eigen onderneming ben gestart, heb ik meer dan 15 jaar ervaring opgedaan bij middelgrote bedrijven. Tussentijds heb ik mijn NIMA Marketing-A, NIMA Sales-B en mijn VA Business Certificaat behaald.

Ik sta er voor om samen met jou de gestelde doelen te behalen. Dit lukt zeker met mijn resultaat- en klantgerichte instelling, enthousiasme en leergierigheid. Ik kom mijn afspraken na en zorg daarmee voor een zeer grote betrouwbaarheid.

Mijn waarom

Met mijn doorzettingsvermogen heb ik al veel als virtueel assistent bereikt voor ondernemers. Ik hou van voortgang, focus op groei en samenwerken.
Plannen en organiseren vind ik heerlijk om te doen. Mijn passie ligt bij de marketing en sales. Als je deze zaken met elkaar combineert kom je tot mijn missie.

Mijn missie is het ontzorgen van mkb’ers en drukbezette zzp’ers.

Zo kun jij je als ondernemer focussen op jouw passie en ik op de mijne!

 

Samenwerken met mij betekent dat je mij taken laat uitvoeren welke jou teveel energie kosten en waar je simpelweg niet blij van wordt.
Ik voer deze volledig zelfstandig voor je uit, zodat jij er geen omkijken naar hebt en je focust op wat voor jou het belangrijkste is.

Ik ben flexibel in de wijze waarop ik zaken aanpak en kan me goed aanpassen. Zaken goed afronden, zekerheid en duidelijkheid creëren is wat ik graag doe.
Belangrijk vind ik dat er harmonie is in een samenwerking. Ik hecht waarde aan het behalen van resultaten en ga doelgericht en verantwoordelijkheid aan de slag.

De persoonlijke aandacht in combinatie met jarenlange ervaring in de marketing en sales zijn de keys om jouw marketing en sales next level te brengen.

Kijk gerust rond op mijn website. Mail of bel mij voor een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek. 

Groetjes,

Samantha