Wat is een VA?

Een Virtueel Assistent is een zelfstandig ondernemer die andere ondernemers op afstand (of indien gewenst op locatie) adviseert en ondersteund.

Een VA adviseert en verzorgt de uitvoering van specifieke en alledaagse taken / projecten. Zoals het inrichten van systemen en tools voor terugkerende taken binnen de onderneming.

 

De voordelen van het inhuren van een Virtueel Assistent:

Kennis
Door een VA in te schakelen kan jij gebruik maken van extra kennis en ervaring en heb je er een echte sparringpartner bij.

Levert geld op!
Investeren in een virtueel assistent levert geld en tijd op. Ik verzorg de door jou gevraagde diensten en jij kunt je focussen op jouw core business. Dit zal resulteren in meer klanten, omzet en rendement voor jouw onderneming.

Geen extra kosten en zorgen
Je hebt geen personeelskosten zoals: ziekte kosten, sociale verzekeringen of andere verplichte premies. Ik werk met mijn eigen materiaal en investeer in mijn eigen ontwikkeling.

Rust en (vrije) tijd
Doordat ik jou taken en werk uit handen neem en jouw projecten ondersteun, krijg jij weer tijd en rust om je te focussen op waarmee je bezig wilt zijn. Zo heb je meer tijd om je toekomstplannen verder uit te werken en op te pakken, meer tijd voor familie en vrienden, de mensen waar jij van houdt.

Flexibele afname van uren
Je kunt mij inhuren op uurbasis, per week of per maand. Het werken op afstand en het inkopen van je benodigd aantal uren maakt de samenwerking flexibel. Je kunt precies de uren afnemen welke jij op dat moment nodig hebt.

Een virtueel assistent is ook zelfstandig ondernemer
Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar helaas ook taken bij horen welke jij liever niet doet. Taken welke ik graag van jou uit handen neem.