Ik hoor je al denken “Wat is een VA?”
Een Virtueel Assistent is een zelfstandig ondernemer die andere ondernemers op afstand (of indien gewenst op locatie) adviseert en ondersteunt. Een VA adviseert en verzorgt de uitvoering van specifieke en alledaagse taken / projecten, zoals het inrichten van systemen en tools voor terugkerende taken binnen de onderneming.

Kennis

Door een VA in te schakelen kan jij gebruik maken van extra kennis en ervaring en heb je er een echte sparringpartner bij.

Levert geld op!

Investeren in een virtueel assistent levert geld en tijd op. Ik verzorg de door jou gevraagde diensten en jij kunt je focussen op jouw core business. Dit zal resulteren in meer klanten, omzet en rendement voor jouw onderneming.

Geen extra kosten en zorgen

Je hebt geen personeelskosten zoals: ziektekosten, sociale verzekeringen of andere verplichte premies. Ik werk met mijn eigen materiaal en investeer in mijn eigen ontwikkeling.

Rust en (vrije) tijd

Doordat ik jouw taken en werk uit handen neem en jouw projecten ondersteun, krijg jij weer tijd en rust om je te focussen op waarmee je bezig wilt zijn. Zo heb je meer tijd om je toekomstplannen verder uit te werken en op te pakken, meer tijd voor familie en vrienden, de mensen waar jij van houdt.

Flexibele afname van uren

Je kunt mij inhuren op uurbasis, per week of per maand. Het werken op afstand en het inkopen van je benodigd aantal uren maakt de samenwerking flexibel. Je kunt precies de uren afnemen welke jij op dat moment nodig hebt.

Een virtueel assistent is ook zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar helaas ook taken bij horen welke jij liever niet doet. Taken welke ik graag van jou uit handen neem.

 

Ben jij benieuwd welke taken ik jou uit handen kan nemen? Kijk gerust even rond op mijn dienstenpagina.

JOUW SALES GECOVERD, VAN ACQUISITIE TOT AFTERSALES. JE ZOU GRAAG MEER KLANTEN WILLEN WERVEN MAAR ACQUISITIE EN SALES KOST TIJD EN DAT IS IETS WAAR JIJ WEINIG VAN HEBT.